[:no]Velkommen til Julemarkedet[:]

[:no]Få ting gir trøndere mer julestemning enn selveste Julemarkedet på Torvet i Trondheim sentrum. Bli med og feir førjulstiden med vår kjæreste juletradisjon fra 1.-19. desember i år.

Foto: Marius Rua

SKAP JULEMINNENE HER
Duftende grantrær, blide fjes i de karakteristiske trebodene og hundrevis av små tindrende julelys som lyser opp i vintermørket. Varmen i Lavvoen kjennes som en god klem etter en lang dag med julegaveshopping i vinterkulda og lyden av julesanger fra grytekonsertene i bakgrunnen gjør noe med humøret. Kjenner du det kribler i magen? Det er følelsen av et juleminne som blir skapt!

I 19 dager kan du finne førjulsmagien på Julemarkedet på Torvet. Her finner du både gamle tradisjoner og nye opplevelser. Ta en tur innom Bondens marked hvor det bugner av lokalproduserte delikatesser, møt produsentene og prøv alle de smakfulle råvarene som Trøndelag har å tilby. La duften av brente mandler friste. Kanskje kjøper du også med deg litt spekemat som passer perfekt til juleselskapet?

ÅRETS STØRSTE BEGIVENHET
Ta deg tid til å beundre den vakre juledekoren og den praktfulle julegrana som står høyreist i midten av det hele. Ta med familien på sledetur gjennom Midtbyens julegater, eller skap et helt nytt og eventyrlig juleminne med en tur opp i årets største begivenhet. I år står nemlig et høyreist og praktfullt pariserhjul på Torvet. Her får du utsikt over hele byen. Ta deg tid til å oppleve julekonsertene og det spennende kulturprogrammet som Julemarkedet har å by på. Og helt til sist, ikke glem å stoppe opp en gang iblant, senke skuldrene og nyte den magiske følelsen som kun kommer når det er Julemarked i Trondheim.

PRAKTISK INFORMASJON
Hest og vogn:
50,- per person
kl. 15-19 mandag-fredag
kl. 11-19 lørdag og søndag

Pariserhjul:
kl. 11-19 hver dag
79,- ordinær
129,- VIP


[:]