Velkommen inn i varmen

I Kafélavvoen kan du senke skuldrene mens du nyter deilig mat og drikke, kjenner varmen fra de lune bålene og hører trubadurene spille i bakgrunnen. Her inne ligger alt til rette for en stemningsfull pust i bakken mellom julestrias mange ærend.

 

ÅPENT HVER DAG KL. 11-20

Midt på Torvet slynger ti store lavvoer seg rundt statuen av Olav Tryggvason, og sammen utgjør de Julemarkedets romslige storstue, Kafélavvoen. På menyen finner du et unikt utvalg av lokale brygg og retter, som nystekt reinsdyrburger og bacalao. Hvis du er ute etter noe søtt til kaffen, eller kanskje varm sjokolade til barna, finner du selvfølgelig det også.

Det skal være en opplevelse å tilbringe tid i Kafélavvoen. Ta med kollegaene i lunsjen for å løfte julestemningen på kontoret, eller familie og venner til en hyggelig og annerledes middag midt i Trondheims eget juleunivers på Torvet. Etter å ha utforsket alle skattene som finnes på Julemarkedet, er det godt å samles rundt et bord for å oppleve julens smaker også.

Foto: Michael Schult Ulriksen

Som følge av smittevernhensyn vil det i år være bestilling fra bordene via mobiltelefon, og menyen vil i all hovedsak være digital. Ansatte i Kafélavvoen vil selvfølgelig være til stede for å hjelpe til og svare på spørsmål om det trengs. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt under sine besøk til Kafélavvoen.

Les mer: Eventyrlig julehandel
Les mer: 10 magiske opplevelser på Julemarkedet
Les mer: Utstilleroversikt
Les mer: Smittevernhensyn på Julemarkedet