[:no]Stemningsfull førjulshandel[:]

[:no]På Julemarkedet i Trondheim finner du de mest unike smakene, de skjønneste julegavene og det vakreste håndverket Trondheim har å by på. Her blir du ønsket velkommen av blide fjes i trebodene og duften av grantrær og brente mandler. Da kommer julestemningen!

Rundt det majestetiske pariserhjulet, den praktfulle julegrana og den koselige Lavvoen kan man gå med en god kopp kaffe og titte inn i de sjarmerende trebodene fylt av all slags eventyrlige varer.

Håndtverk i høy kvalitet

Desember er måneden hvor Torvet fylles med julestemning, glade fjes og håndlagde produkter av høy kvalitet. Lukt på håndlagde duftlys, finn varme og håndstrikkede plagg til vinterkulda og oppdag den lekreste julepynten av ypperste klasse. Her er alt du finner et resultat av godt håndverk, hardt arbeid og stort engasjement.

Den perfekte julegaven

På Julemarkedet finner du håndstrikkede plagg, spiselige gaver, håndlaget dekor, velværeprodukter og mye mer. Kanskje er det her du finner den unike og spesielle julegaven du var på utkikk etter? Eller kanskje finner du en julegave til deg selv? Utvalget er stort, så her finnes noe som kan varme julehjertet til alle og enhver.

[:]