14. nov. 2017

Reise og bo

Å reise er å dra på skattejakt. Vi reiser på søken etter vårt eget lille eventyrland – en plass vi kan oppleve glede, varme, livet og verden. Til jul reiser vi til det vi har kjært, det som føles trygt. Kom til Julemarkedet i Trondheim – opplev magien, stemningen og varmen i trønderhovedstaden. Spis mat du aldri har spist. Hør fortellerhistorier du alltid vil huske. Kjenn lukten av gløgg, barnåler og brente mandler. Kjøp det fineste du finner til en du har kjær. Kom til Julemarkedet og la oss gi deg varmen og gleden du søker.

Reise

Buss med AtB
Familierabatt helg: Lørdager og søndager kan du ta med 4 barn (og/eller hund) gratis ved bruk av hvilken som helst voksenbillett. Tilbudet gjelder per tur med vanlig overgangstid på billetten. Familierabatt helg får du på AtBs grønne bybusser og trikk i sonen Stor-Trondheim.

Bussrute 340 Røros – Støren – Trondheim
Trønderekspressen Namsos – Trondheim

Tog med NSB
Dovrebanen
Dovrebanen tar deg med gjennom praktfullt dal- og fjellandskap fra Oslo til Trondheim. Hele strekningen tar i underkant av 7 timer, og toget har hyppige avganger.

Rørosbanen
Rørosbanen kjører mellom Hamar og Trondheim gjennom vakker villmark i Østerdalen og over Røros til Støren. Hele strekningen mellom Hamar og Trondheim tar 5 timer.

Trønderbanen
Trønderbanen forbinder Steinkjer i Nord-Trøndelag og Støren i Sør-Trøndelag med Trondheim. Dette er en behagelig måte å komme seg gjennom vinterlandskapet til Julemarkedet i en julepyntet Midtby.

Nordlandsbanen
Nordlandsbanen forbinder Bodø i Nordland med Trondheim. Her kan man både ta natttoget eller toget på dagtid.

Meråkerbanen / Nabotoget
Meråkerbanen er jernbanelinjen mellom Trondheim/Heimdal og Storlien ved svenskegrensen.

Bo

Thon Hotels Nidaros
Thon Hotel Nidaros (tidligere Gildevangen) er et nyoppusset hotell midt i Trondheims forretningsstrøk, med kort avstand til Trondheim sentralstasjon, shopping, restauranter, uteliv og attraksjoner. Kveldsmat serveres hver kveld og er inkludert i prisen.

700 meter til Julemarkedet i Trondheim.

Booking her.

Thon Hotels Trondheim
Et totalrenovert hotell med moderne og friske rom midt i hjertet av historiske Trondheim. Med umiddelbar nærhet til teater, restauranter og severdigheter. Trondheim Torg shoppingsenter og Torget P-hus har direkte inngang til hotellet.

50 meter til Julemarkedet i Trondheim.
Booking her.

Scandic Hotel Bakklandet
Bo på idylliske og sjarmerende Bakklandet, Trondheims gamleby. Et flott utgangspunkt for å utforske byen og populære severdigheter som Gamle Bybro og Nidarosdomen.

950 meter til Julemarkedet i Trondheim.
Booking her.

Radisson Blue Royal Garden
Hotellet ligger sentralt i byen, rett ved Nidelven. Hotellet er bygd i moderne bryggestil gjennom utstrakt bruk av glass, men står likevel i harmoni med resten av den gamle bryggerekken.

750 meter til Julemarkedet i Trondheim.
Booking her.

Best Western Chesterfield Hotel
Et sjarmerende hotell med sentral beliggenhet i Trondheim sentrum. Hotellet har kort avstand fra togstasjonen og flybussen stopper rett utenfor hotellet. Det er gangavstand til shopping, restauranter, barer, museum og konserthall.

700 meter til Julemarkedet i Trondheim.
Booking her.

Clarion Hotel & Congress Trondheim
Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt.

1,5 km til Julemarkedet i Trondheim.
Booking her.