Mat, musikk og magisk stemning

Kom inn i Lavvoen og opplev stemningen!
Her finner du både lokal mat og drikke på menyen, og du får musikk og bålkos på kjøpet.

Tekst og foto: Miriam Frøiland Haug

Under travle handledager i førjulstiden er det godt å ta en pust i bakken og fylle på med mat og drikke. I den store Lavvoen på Julemarkedet kan du sette deg ned på et reinskinn ved bålflammene, kjøpe noe godt å spise og få igjen varmen i vinterkulda. Er du ute etter et sted å treffe gode kolleger til en deilig julelunsj eller et festlig julebord, er den stemningsfulle lavvoen også en super arena for dette!

Midt på Torvet finner du ti sammenføyde lavvoer som omkranser Olav Tryggvasonstatuen. Disse utgjør Lavvoen, Julemarkedets egen restaurant. Her kan du hver dag kl. 11-20 tilbringe en trivelig førjulsstund med kjente og kjære, og få påfyll av både energi, julestemning og deilig julemat.

Menyen i Lavvoen er preget av lokale råvarer og byr på tradisjonsrike retter som reinsdyrburger, risgrøt, pølser, gryteretter og søt bakst til dessert. Her kan du smake lokale brygg, kakao og gløgg. Feiringen av Trondheim og Trøndelag som Europeisk Matregion 2022 fortsetter også inn i desember, og menyen i Lavvoen hyller lokale råvarer og produsenter med et stort utvalg av lokalmat.

Er stemningen på topp og du føler for å bli sittende utover kvelden, holder Lavvoen langåpent frem til kl. 22 hver onsdag og fredag. Da vil ekstra underholdning stå på programmet og den lune og hyggelige stemningen dras inn i de sene kveldstimer.

Les mer og bestill bord