Langåpent i Kafélavvoen med konserter og kviss

Den varme og innbydende Kafélavvoen er én av de beste stedene å besøke under årets julemarked. Her kan du ikke bare mette magen og slukke tørsten foran bålet; den 12. og 14. desember holder nemlig Kafélavvoen langåpent til kl. 22:00, og da kan du i tillegg oppleve stemningsfull musikk og delta på verdens koseligste julekviss!

FREDAG 14. DESEMBER: Trondheim Konsertkollektiv presenterer konsert med Johannes Holtmon og WIZRD, og kviss med utdeling av premier til beste lag. (Foto: Trondheim Konsertkollektiv)

Onsdag 12. Desember

I travle juletider er det viktig å ofte huske på å senke skuldrene, og løsne opp i ansiktsmusklaturen slik at smilet slipper litt lettere til. Den første av to langåpne kvelder i lavvoen byr derfor på god stemning og verdens koseligste Julekviss med Are og Fabian! Fabian er verdens koseligste byggingeniør, og når han ikke lager kviss, vil han helst lage mat, henge opp plakater eller arrangere konserter. Are er Trondheims koseligste bergenser. Når han ikke lager kviss, vil han helst tegne hus, snakke om Bergen eller arrangere konserter. Ta med hele familien eller vennegjengen, og slipp løs konkurranseinnstinktet. Maks 5 personer per kvisslag, og nydelige premier til vinnerlaget.

JULEKVISS: Onsdag 12. desember kan du bli med på verdens koseligste julekviss med Fabian og Are.

Fredag 14. Desember

I samarbeid med Trondheim Konsertkollektiv denne kvelden fylles lavvoen med herlige toner sammenfattet i en konsert med Johannes Holtmon og WIZRD. I tillegg får du enda en mulighet til å briljere med dine kvisskunnskaper.

Trønderen Johannes Holtmon er en artist og låtskriver fra Trondheim. De siste årene har han vært bosatt i Bergen, hvor han har fått et solid fotfeste innen bransjen og blant publikum. Sammen med medmusikant og produsent Eirik Marinius Sandvik har Johannes funnet sin sound – en moderne form for visepop akkompagnert av tekster på umiskjennelig trønderdialekt. Johannes og bandet gjør en eksklusiv førjulskonsert på Julemarkedet i Trondheim, og anledningen byr seg for gjenhør av låter som «Barn av norske sivilingeniører», «Alien Alein» og «Ett sekund».

Om hjertet ditt banker for progressiv indierock, kan du ikke gå glipp av WIZRD på langåpent i Kafélavvoen. Bandet er norsk, og består av Hallvard Gaardløs på bass og vokal, Karl Bjorå på gitar og vokal, Vegard Bjerkan på keys og vokal, og Axel Skalstad på trommer og vokal. Konsert med WIZRD har rykte på seg for å være eksplosive saker, så om du liker fart og spenning – plant deg godt ned på en av benkene i lavvoen og gjør deg klar.

Kvelden avsluttes med kviss i regi av Trondheim Konsertkollektiv hvor du og laget kan vinne spennede premier. Maks 5 personer per lag.

Velkommen til to herlige kvelder i den lune lavvoen hvor du virkelig kan kose deg og slappe av i fantastiske omgivelser med kjente og kjære. Gratis inngang begge kvelder!