19. Nov 2020

Matproduksjon i kafèlavvoen

INSTRUKS FOR FRIVILLIGE I KAFÈLAVVO

MATPRODUKSJON

Oppmøtested: Ved disken i kafèlavvoen

 

Tidligskift: kl 10.00 – 16.00

Senskift: kl 15.30 – 20.30

 

Arbeidsoppgaver

  • Oppvarming av diverse ferdigproduserte matretter.
  • Klargjøring av salat, løk, dressing m.m
  • Oppvarming av kakao, gløgg m.m.
  • Oppvask, rengjøring
  • Forefallende arbeidsoppgaver.
  • I vaktskifte og ved vaktslutt, desinfiseres benker og kontaktpunkter.
  • Kjøkkenhjelpen kan ikke oppholde seg i lavvoen (smittevern)!

 

Smitteverntiltak:

  • Vi vil ha «coronabobler» i lavvoen. Det vil si at de som holder på med mat (kjøkken) er boble 1,  servering (ryddehjelp) er boble 2. Hver boble får eget personalrom/garderobe/toalett, og kan ikke oppholde seg utenfor sitt arbeidsområde under vakt.
  • Vi har stort fokus på renhold og smittevern! Vær nøye med vaskingen, hold avstand til gjester og kolleger så vidt det er mulig, både før, under og etter vakt.
  • Vask dine hender ofte (vask finnes i baren og på kjøkkenet) og bruk håndsprit! Hansker kan benyttes hvis ønskelig, men god håndhygiene er viktigst. 
  • Vi holder matproduksjon og servering adskilt! Dvs. at de som holder på med matproduksjon ikke kan opphold seg i kafelavvoen, og ikke ha nærkontakt med serveringen. Og omvendt!
  • Vi har separate pauserom/garderober for matproduksjon og servering.
  • Du får utlevert munnbind som skal brukes til enhver tid.