Informasjon til utstillere

Etter å ha gjennomført julemarkedet i 2021 med bravur, er det ingen tvil om at vi skal få til det tradisjonsrike julemarkedet også i år!

Det arbeides på spreng for å kunne gjennomføre Julemarkedet på en trygg og forsvarlig måte. Vær oppmerksom på at det kan bli endringer for å sikre en 100% koronatilpasset arena. Den gode stemningen og det spennende utvalget vil derimot forbli uforandret!

Ta gjerne direkte kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende årets Julemarked.

Vi gleder oss!

Les godt gjennom informasjonen under og reglement før du sender inn søknad om standplass på Julemarkedet.

Julemarkedet i Trondheim er en unik arena for salg, profilering og omdømmebygging. En gylden mulighet til å få ditt produkt under årets juletre eller servert på det store julegildet!

Julemarkedet skal ha et balansert mangfold i vareutvalg og produkter med identitet og sjel framfor masseprodusert. For å lykkes bør du som utstiller vektlegge juletradisjoner i utforming og utsmykning av standplassen. Valg av bekledning, lysbruk og skilting har stor betydning for helhetsinntrykket.

Slik sender du inn søknad om standplass

Pga. Usikkerhet rundt gjenåpningen av samfunnet og hvilke restriksjoner som vil gjelde under gjennomføring av årets julemarked åpner vi for påmelding for både hel bod og halv bod (altså at man deler bod med en annen utstiller). Vi prioriterer i første omgang de som velger hel bod, siden vi kan garantere at de får plass – med andre ord, hvis du vil sikre deg en plass under årets julemarked så må du velge hel bod. Alle påmeldinger for halv bod vil anses som usikre – og kan ikke bekreftes plass før restriksjonene tillater det.

Produktkategorier

Genuint håndverk

Mat og drikke

Bondens marked

Leker og spill

Interiør og design

Klesplagg

Kultur og opplevelser

Juledekorasjoner

Juletresalg

Søknadsskjema har åpnet. Du finner årets søknadsskjema HER

Eget skjema for Bondens marked. (Åpner medio august)

Har du spørsmål kan du kontakte oss på julemarkedet@midtbyen.no eller telefon +47 993 54 000.