Skap magisk stemning på Julemarkedet som frivillig!

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Julemarkedet i Trondheim arrangeres 4.-20. desember og søker frivillige til ulike vertskapsroller gjennom de 17 dagene det pågår.

Bli kjent med nye mennesker, ta del i tradisjoner og få en unik førjulsopplevelse på et av Europas flotteste julemarked. Hvert år trenger vi rundt 120 frivillige som ønsker å lage magisk stemning med oss.

Arbeidsområdene er mange og varierte, og du kan sette opp en prioriteringsliste når du melder din interesse.  Du velger mellom:

  • Vertskap på festivalbasen
  • Vertskap i Kafélavvoen
  • Opprigg
  • Bålvakt
  • Utegruppe
  • Matproduksjon i Kafélavvoen

Trykk her for påmeldingsskjema!

Som tusen takk får innsatsen får alle frivillige en rekke goder, blant annet mat og drikke på vakt, gode priser i Kafélavvoen, 1 bong på et gratis måltid i Kafélavvoen, julegave og avslutningsmiddag i januar.

Vi gjør oppmerksom på at smittevernhensyn og nødvendige tiltak naturligvis er iverksatt også for alle frivillige. Midtbyen som arrangør vil sørge for at det er trygt å være frivillige på Julemarkedet innenfor gjeldende smittevernsregler, og vi forholder oss hele tiden til FHI’s anbefalinger. Det kan derfor også skje noen endringer underveis. Vi vil hele tiden holde alle involverte oppdatert.

Meld deg som frivillig her!

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt og blir med oss i år!