Apr 15th 2020

Praktisk informasjon

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Åpningstider på Julemarkedet 2020
Alle dager kl. 11.00-19.00.
Opprigg for utstillere starter torsdag 3. desember kl. 16.00.

Les hele invitasjonen her

Arena
Velkommen til en unik arena full av liv, handel og stemning!

Julemarkedet arrangeres på og rundt Torvet i Trondheim. Byens mest sentrale byrom med knutepunkt til kollektivtransport, byens travleste handle gater, kjøpesentre og restauranter. I 2019 fikk Julemarkedet være første arrangement til å prøve ut det nyrenovert Torvet og gjennomføringen ble en stor suksess!

Infrastruktur

  • Nostalgiske treboder (ca 9 kvm pr bod)
  • Hvite topptelt (ca 9 kvm pr telt)
  • Bondens markeds telt (ca 800 kvm)
  • Område for juletresalg
  • «Kafélavvo» med konsertscene, servering og skjenkebevilling (1000 kvm)
  • Avfallsstasjoner
  • Vannstasjon
  • WC

Størrelse på trebod
Lengde: 3,60 meter
Bredde 2,60 meter

Størrelse på topptelt
3×3 meter
Kommer med salgsbord og vegger.

Størrelse på plass i Bondens marked telt
3x3m

Parkering
Vi anbefaler å parkere i et av byens parkeringshus. Parkeringshuset ved Trondheim Torg, Leuthenhaven og Sentralbadet er de nærmeste. Benytt ledigp.no for å se hvor det er ledig parkering.

Med dagsbillett servicebil  kan varebiler parkere på alle offentlige avgiftsplasser og boligsoneplasser i Trondheim. Se prisliste og fremgangsmåte for nedlasting av app her: https://trondheimparkering.no/parkering/bedrift

Overnatting
Julemarkedet samarbeider med stell og vertshus. Mer informasjon om denne avtalen og priser kommer.

Reglement
Reglementet gjelder for alle utstillere på Julemarkedet. Om du har lagt inn en søknad hos oss har du lest og forstått disse reglene. Her finner du reglementet.

Markedsføring
Alle våre utstillere får presentert sine produkter med tekst og bilde på Julemarkedets nettside, samt en oppføring i utstilleroversikten i avisbilaget «Jul i Midtbyen» og på informasjonsplakater på arena. Det er viktig at bilder og produktbeskrivelse som legges ved i søknaden er av god oppløsning og kvalitet.

Julemarkedet annonseres gjennom en stor digital kampanje «Julebyen Trondheim» i samarbeid med Schibsted, annonser i Adresseavisen, adressa.no, redaksjonelt innhold i nettaviser og lokale magasiner, leskur, sosiale medier, www.trdevents.no, programfoldere distribuert i bykjernen o.l.

Se eget punkt for markedsføring i reglement.

Last ned logopakke
Last ned pressebilder (fri bruk mot kreditering av fotograf)

Kontakt
Julemarkedet i Trondheim
julemarkedet@midtbyen.no
+47 993 54 000