[:no]Bli med og skap magisk stemning på Julemarkedet[:]

[:no]

Julemarkedet søker frivillige til ulike vertskapsroller gjennom det 16 dager lange markedet.

Bli kjent med nye mennesker, ta del i tradisjoner og få en unik førjulsopplevelse på et av Europas flotteste julemarked! Hvert år trenger vi rundt 120 frivillige som ønsker å lage magisk stemning sammen med oss. Blir du med?

Årets julemarked finner sted på Torvet i Trondheim, 6. – 21. desember. Hvis du liker førjulstid og arbeidsoppgaver som inkluderer, bidrar til smil og trivsel, er dette drømmekombinasjonen. Julemarkedet gleder tusenvis av mennesker hvert år, mye takket være alle de fantastiske frivillige som er med som vertskap. Vi håper akkurat du vil bli med på laget vårt i år!

Det er mange forskjellige roller å velge mellom som frivillig på julemarkedet. Enten du ønsker å være vertskap i den storslåtte Kafélavvoen, tilberede mat, rydde og holde orden ute på området, sette ut benker og pledd til konsertene, ta godt vare på utstillerne eller gjøre det hyggelig for hele julemarkedsstaben på festivalbasen. Her finnes det muligheter og oppgaver som passer for alle. Omgi deg med glade mennesker, få nye bekjentskaper og bidra til at Julemarkedet i Trondheim blir en minnerik opplevelse for alle som tar turen innom.

Er du nysgjerrig og vil vite litt mer før du melder deg?

Kom på informasjonsmøte torsdag 7. november kl 19.00 i Hornemannsgården, Festisalen i 1. etasje (Kongens gt 7).

Påmeldingsskjema for frivillige finner du her.

Les mer om det å være frivillig på Julemarkedet her.

[:]