10 magiske opplevelser

Det er mye å se og oppleve på Julemarkedet i år! Vi har funnet 10 ting som bringer frem julegleden hos alle og enhver.

1. DEN LUNE KAFÉLAVVOEN
I den lune varmen fra bålene, kan du hver dag nyte smaken av deilig kortreist mat og drikke i Kafélavvoen som slynger seg rundt statuen av Olav Tryggvason.

2. MUSIKK MED BÅLTRUBADURER
Mens du nyter smaken av jul med familie og gode venner, sørger båltrubadurene i Kafélavvoen for livemusikk og herlig stemning.

3. JULETRESKOGEN I KONGENS GATE
Lukten av granbar og synet av grønne, nydelige trær i Juletreskogen – ta deg en tur innom for å finne årets juletre.

4. TUR MED HEST OG SLEDE
Bli med på en koselig rundtur med hest og slede i Midtbyens julepyntede gater.

5. JULENS
HYGGELIGSTE
LOKALMATHANDEL
På Bondens marked finner du råvarer av ypperste kvalitet, laget med omtanke og fagkunnskap av gårdsfolk som gjerne hjelper deg med det du trenger til julens mange måltider.

6. VAREUTVALG MED SÆRPREG
I de hvite snøteltene finner du småskala-produsenter med et stort hjerte for godt håndverk. Her står utstillere i kortere perioder med unike, hjemmelagde skatter til glede for alle som er ute etter noe helt spesielt.

7. HÅNDMATENS GLEDER
La sansene pirres av Julemarkedets mange dufter og smaker. Rykende ferske churros, brente mandler og pinnevaffel dyppet i deilig sjokolade er bare noe av det du kan finne mens du rusler rundt blant telt og treboder.

8. STEMNINGSFULL JULEHANDEL 
I de julebelyste trebodene finner du hyggelige utstillere som byr på et mangfold av produkter med identitet og sjel, innenfor både mat- og håndverkskategoriene. Her finner du garantert noen flotte julegaver!

9. BYENS HØYESTE JULETRE
På plassen hvor Olav Tryggvasson står høyreist og mektige Nidarosdomen ruver majestetisk i bakgrunnen, finner du også byens mest imponerende juletre.

10. JULELANDSKAPET PÅ TORVSCENEN 
Tre inn i det fortryllende lille julelandskapet på Torvscenen. Ta noen fine bilder – kanskje finner du motivet til årets julekort her?